FLV Crunch

FLV Crunch 1.4

Eenvoudig converteren tussen flv, mp4, mpg, avi en meer

VOOR

  • Duidelijk menu
  • Meerdere bestanden tegelijk
  • Alle belangrijke formaten aanwezig
  • Goede hulpdocumenten

TEGEN

  • Erg sober

Uitmuntend
8

Met het gratis FLV Crunch converteer je videobestanden eenvoudig van het ene naar het andere formaat. Zo maak je in een mum van tijd flv-video's (flash) speelklaar voor je iPhone of iPod. Hoewel de naam van het programma anders doet vermoeden, ondersteunt FLV Crunch ook conversie van en naar andere belangrijke formaten waaronder mpg, avi, mp4 en 3gp.

Het sobere FLV Crunch stopt al zijn energie in het converteren van video's. De om te zetten video's sleep je, één of meer tegelijk, het menu in. Daar selecteer je ook het uitvoerformaat. Op zich ben je dan al klaar om op "Start" te drukken. Als je het nodig vindt, maak je echter nog veranderingen aan de framerate (het aantal beelden per seconde), de bitrate (snelheid van informatie-overdracht) en de resolutie. FLV Crunch levert de audiovisuele goodies in prima staat en in goed tempo af.

Verschillende typen videospelers betekent jammer genoeg ook verschillende bestandsformaten. Met het rechttoe rechtaan FLV Crunch goochel je zonder moeite tussen dvd, iPhone, iTunes, VLC Media Player en meer.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
FLV Crunch

Download

FLV Crunch 1.4

Beoordelingen about FLV Crunch